Over ons

Drugpunt is de intergemeentelijke preventiedienst van de politiezone Wetteren, Laarne en Wichelen, met detachering aan vzw De Kiem. Inhoudelijk wordt Drugpunt aangestuurd door een beheerscomité. 

Christophe Vanhuyse is preventiewerker van Drugpunt Wetteren-Wichelen-Laarne. Christophe werkt halftijds voor de politiezone Wetteren-Laarne-Wichelen en werkt ook halftijds voor Drugpunt Rhode & Schelde. Voor beide opdrachten gedetacheerd vanuit vzw De Kiem, een toonaangevende organisatie binnen de drughulpverlening in Vlaanderen. De Kiem  www.dekiem.be heeft een residentieel programma voor drugverslaafden en hun omgeving te Gavere en ambulante centra te Gent, Ronse en Geraardsbergen. Jo Thienpont is de verantwoordelijke van de ambulante werking van de Kiem vzw, Drugpunt WWL is hier onderdeel van.

Foutmelding

Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (regel 1369 van /home2/webspotb/public_html/domains/drugpunt/includes/bootstrap.inc).